Wifi

Standaard zijn alle tablets die je bij een tablet aanbieding kunt scoren uitgerust met wifi. Dit betekent dat je dus altijd op internet kunt gaan wanneer je toegang hebt tot een wifi netwerk. Dit kan je thuis netwerk zijn, maar dus ook het netwerk van bijvoorbeeld een benzinestation of een restaurant.

Steeds meer mogelijkheden wifi

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een tablet abonnement af te sluiten om er zeker van te zijn dat je altijd en wanneer je maar wilt gebruik kunt maken van alle capaciteiten van je tablet, maar de mogelijkheden voor wifi breiden zich ook steeds verder uit. Dit betekent dat je onderweg ook steeds meer gelegenheid zult aantreffen waar je gebruik kunt maken van een wifi netwerk.

Als je je tablet alleen thuis gebruikt heb je al helemaal geen abonnement nodig, want dan kun je natuurlijk altijd gebruik maken van je thuis netwerk. Dit kost je verder niks extra. Tablets hebben dus altijd wifi en zijn altijd ingesteld om op internet te kunnen. Het is dus niet zo dat je gebruik maakt van een tablet aanbieding en dat je een tablet krijgt toegestuurd die vervolgens niet geschikt blijkt om op internet te kunnen.

This entry was posted in Informatie. Bookmark the permalink.