Merken

De meeste mensen hebben wel een idee over welke tablet ze graag willen hebben. Maar wat als je nou werkelijk geen idee hebt welke tablet je wilt hebben, hoe weet je dan voor welke tablet je moet kiezen? En welk merk is goed?

Waar moet je op letten?

Over het algemeen zijn er tablets in 2 verschillende formaten, namelijk 7 inch en 10 inch. Als je weet dat 1 inch ongeveer 2,5 centimeter is scheelt 3 inch dus best wat. Als je dus voor het meest grote formaat wilt kiezen raden we 10 inch aan. Dit is voor veel mensen ook net even wat prettiger kijken dan naar zo’n klein scherm als bij de 7 inch tablet. Natuurlijk is daar dan wel het verschil in prijs. Overigens is het niet zo dat 7 inch heel klein is, maar 10 inch kan net even als wat comfortabeler worden ervaren.

Afhankelijk van wat je allemaal met de tablet wilt gaan doen en wat je er allemaal op wilt gaan opslaan kan het verstandig zijn om even goed te kijken naar de opslagcapaciteit van een tablet. De tablets die bij de tablet aanbiedingen staan hebben allemaal ruimschoots genoeg opslagcapaciteit voor normaal gebruik, maar als je echt zeer grote bestanden op de tablet wilt gaan opslaan moet je hier dus wel rekening mee houden.

De goedkopere merken als Yarvik en Archos hebben over het algemeen wat kleinere opslagcapaciteit dan grote (en dure) merken als Samsung en Apple. Daar is dan ook het verschil in prijs naar.

Kwaliteit tablet merken

Natuurlijk is over het algemeen de kwaliteit van een Apple tablet beter dan die van een Archos tablet. Een Apple tablet is dan ook vaak wel 3 keer zo duur, dus dan mag je ook wel wat verschil verwachten. Maar hoeveel slechter zijn de goedkope tablets dan ten opzichte van de dure tablets? Nou, dat valt in de regel nogal mee hoeveel slechter ze zijn. Natuurlijk hebben ze een iets tragere processor en dergelijke, maar goedkope tablets zijn vaak toch heel degelijk en ook prima geschikt om bijvoorbeeld uw kinderen mee te laten spelen. Zeker in het laatste geval en hoe kinderen met een tablet kunnen omgaan kan het zonde zijn om een dure iPad te kopen, want met kinderen weet je het nooit. Kies je voor een tablet aanbieding op onze website, dan geldt daar ook een diversiteit aan tablets. De een biedt een iPad aan en de ander een tablet van het goedkopere segment.

This entry was posted in Informatie. Bookmark the permalink.