Capaciteiten

In het artikel over de tablet merken hebben we het al een beetje gehad over de capaciteiten van de diverse tablets. Aangezien er tussen tablets onderling grote verschillen in prijs zitten zullen er ongetwijfeld ook grote verschillen in capaciteit zitten en dat is natuurlijk ook waar. De hoge prijzen voor tablets van Apple en Samsung bijvoorbeeld moeten ergens op gebaseerd zijn en dat klopt dus ook.

Meer mogelijkheden duurdere tablet

Betaal je meer voor een tablet, dan kan deze natuurlijk ook meer. Verschillen zitten vooral in de grotere elementen als de processor en de geheugenkaart. Een iPad zal een stuk sneller zijn met zijn handelingen dan een tablet van bijvoorbeeld Yarvik. Op zich is een tablet van Yarvik ook best snel, maar als je dit weg zet tegen de snelheid van een iPad natuurlijk niet.

Ook gewoon het hele design van de duurdere tablets is allemaal net even wat gelikter als dat van tablets uit het goedkopere segment. De gebruiksvriendelijkheid is net even dat tikkeltje beter. Het zijn natuurlijk slechts details en als je gewoon niet graag teveel wilt betalen voor een tablet en graag gebruik wilt maken van een tablet aanbieding maak je daar natuurlijk een goede deal mee. Bij tablet aanbiedingen gaat het vaak toch om producten die je anders wellicht ook zou hebben aangeschaft. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een nieuwe goedkopere energieleverancier als Energie Topdeal of Oxxio of het alles in 1 pakket van Online.

This entry was posted in Informatie. Bookmark the permalink.