Aanbiedingen

Onze website staat zoals je kunt zien volledig in het teken van tablet aanbiedingen. Wij hebben ons voornamelijk gefocust op de aanbiedingen voor een gratis tablet, maar uiteraard zullen we ook een lijstje met webshops geven waar je tegen een mooie prijs een tablet kunt kopen. Hierbij heb je dan de keuze uit een tablet met en zonder abonnement.

Hoe verzamelen wij de aanbiedingen?

Wij kijken gewoon op het internet of er adverteerders aanbiedingen hebben met een tablet daarbij. Zo simpel is het. We houden het goed in de gaten en zodra er nieuwe aanbiedingen op de markt komen voegen wij deze direct toe. Uiteraard halen we aanbiedingen die zijn verlopen ook direct van de website, zodat alles wat je op de voorpagina ziet relevant is en niet dat je een mooie aanbieding tegenkomt die vervolgens niet meer geldig blijkt te zijn. Dat zou natuurlijk een domper zijn.

Wij zetten ook geen aanbiedingen op de website van adverteerders waar wij niet bekend mee zijn en die louche overkomen. Het gaat louter om gerenommeerde adverteerders welke ook zeer duidelijk de voorwaarden overleggen om voor de tablet aanbieding in aanmerking te komen. Je mag er dus vanuit gaan dat wanneer je ingaat op een tablet aanbieding alles netjes zal worden afgehandeld.

This entry was posted in Informatie. Bookmark the permalink.